Meidän myyjät

Myyntihain tiimi kasvaa koko ajan ja meillä kaikilla on omat vahvuutemme. 

Kaikkia meitä yhdistää kuitenkin intohimo myyntiin ja markkinointiin.

Lue meidän myyjien tarinat! Ja liity joukkoon!

 

 

 

 

 

 

 

Onko sinusta myyntihaiksi?

Täytä yhteystietolomake ja otamme sinuun yhteyttä!

 

Shaho Hadighoorghi

 

Markkinointipäällikkö ja Toimitusjohtaja

shaho.hadighoorghi@myyntihai.fi

 

 

 

 

panu.pulliainen@myyntihai.fi

 

"Mahdollisuus tehdä töitä omana yrittäjänä ja päättää omasta työajasta kiinnosti opiskelun ohella, ja siihen Myyntihai tarjosi loistavan mahdollisuuden.

Olen tykännyt olla Myyntihailla, sillä pienenä yrityksenä saa nähdä yrityselämää läheltä ja on työyhteisönä avoin, jossa puhalletaan yhteen hiileen.

Harrastukstan monia erilajeja, mutta erityisesti golffin parissa tulee vietettyä eniten aikaa. Myyjänä pyrin toimimaan asiakaskeskeisesti; olemalla asiakkaan rinnalla myyntitilanteessa."

-Opiskelija, Tampereen Teknillinen Yliopisto

aaro.kettunen@myyntihai.fi

 

"Moi! Mun nimi on Aaro Kettunen ja olen kotoisin Kuopiosta, sittemmin olen muuttanut asumaan Jyväskylään ja nykyisin opiskelen tradenomiksi.

Valitsin työpaikaksi myyntihain, koska olen kiinnostunut ympäristöystävällisistä energia vaihtoehdoista ja myyntityö on minulla lähellä sydäntä. Myyntihai mahdollistaa myös kätevästi työn ja opiskelun yhdistämisen."

vaino.liinamaa@myyntihai.fi

 

"Uusiutuva energia ja kestävä kehitys on aina ollut minulla lähellä sydäntä ja käytänkin paljon aikaa pysyäkseni perässä uusimmista kehitysaskelista ja teknologian läpimurroista. Näen aurinkoenergian yksittäisen henkilön parhaana tapana päästä mukaan aallon harjalle tässä energiamurroksessa ja tässä työssä pääsen levittämään tätä ilosanomaa kaikille, joten mikä voisi olla parempaa! "

Panu Pulliainen

Väinö Liinamaa

Aaro Kettunen